Cem Kotan’a açık mektup

Yayınlama: 23.03.2024
Düzenleme: 31.03.2024 02:10
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Konyaaltı’nda vatandaşların büyük bir duyarlılık göstererek belki de birkaç kez giyip ‘Giysi Kumbaraları’na attıkları güzelim giysilerin akıbetini bilen yok. Özveride bulunan vatandaşın giysilerinin nereye gittiği, kimlerin giydirildiği de bilinmiyor ve bir muamma. Bu konuda her ne kadar KONSEM adı altında oluşturulan birimde bu giysilerle ilgili çalışma yapıldığı söylense de iddialar vahim. Hatta dudak uçuklatacak cinsten!
Giysi Kumbaraları için özel bir şirket ile anlaşılarak el sıkışılır. Bu kutucuklara atılan giysileri firma toplar. Ne yapıldığından kimsenin haberi olmayan bir çalışma.
Bu kumbaralar toplanan giysilerin, halktan ‘Giymediğini giydir’ sloganıyla toplanan kıyafetlerin İran şirketine satıldığı, o şirkein de İran, Afganistan, Irak gibi Arap ülkelerine bu kıyafetleri sattığı iddia ediliyor. Şirketin ismi Wh International Group. Şirketin aracıyla şirketin 2 personeli, belediyeden 1 personel toplam 3 kişi giysi kumbaralarından kıyafetleri topluyor. Konyaaltı Belediyesi bu toplatılan giysilerden gelir elde ediyor mu? Elde edilen gelir ne kadar? Eğer Belediye kasasına bu gelir girmediyse kimler bu gelirden faydalanıyor? Kimler arasında dağılıyor ?
Araç desteği ise tüm muamma. Araç Konyaaltı Belediyesi logolu ancak belediye ile bir ilgisi yok, şirket aracı. Bu işi yürüten belediye personelinin de şu an kadro aldığı iddia edilenler arasında. İhtiyacı olan giysin diye düşünen Konyaaltılıların yıkayıp ütüleyip teslim ettikleri kıyafetlerin bu Arap şirketine satıldığından haberi yok! Belki yüzde 1’i ihtiyaç sahibine gidiyor olabilir.
Ayrıca halktan toplanan atık yağların da satıldığı iddia ediliyor. Bu organizasyonda elde edilen gelirin Belediye kasasına girip girmediği de belirsiz. Çünkü bu konuda hiçbir açıklama şimdiye kadar yapılmadı. “İlklerin belediyesiyiz, halkın belediyesiyiz” açıklamalarında bulunanlar, bu çarpık organizasyonda Konyaaltılı vatandaşların çabasını amaçsız bir mevzuya mı harcıyor?
Seçimlerde tek bir kare fotoğrafta yanında görülmeyen Semih Esen’in Cem Kotan’a randevu dahi vermediğini cümle alem biliyor. Cem Kotan’ın Konyaaltı’nda seçim sonuçlandığında ilk işinin bu bozuk düzenin hesabını sormak ve adam gibi işi yoluna koymak olmalıdır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.