Bu karar hayra alamet değil !

Yayınlama: 24.04.2024
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü 74. Bölge Müdürleri toplantısında konuştu. Bakan Uraloğlu, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kamu kaynaklarının efektif kullanımı konusunda azami dikkati göstermenizi özellikle istirham ediyorum.” dedi.

Bu demek oluyor ki,

-Belediyelere başkan olan ve yapacakları hizmet ve yatırımlar arasında Yol ve Yeni Yollar açılması konusunda Karayolları ile yürütülecek faaliyetler de azami dikkat edilecek. Yani başkan seçilen yöneticilerin seçim vaatleri kataloglarında yer alan Yol ve Yol açma konusunun sonucu Karayolları uhdesinde olabilecek muhtemel çalışma. Çünkü Bakanlık azami dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Yani bu konuda seçmen fazla bir şey beklememesi gerektiği altı çiziliyor. Belediye Başkanlarının verdiği Yol Vaatleri ve Yeni Yolların açılması için işbirliği yapacağı Karayolları maalesef istenilen duruşu ve samimiyeti çok da gösteremeyecek. Anlaşılıyor ki Kamu da Tasarruf adı altında Para sıkılaştırılması tanımlamasında, Emekliye ve bilumum ekonomik konularda ki sıkıntının giderilmesi için bu ve buna benzer tasarruf önlemleri alınacağı görülmekte.

Olan yine vatandaşa olacak, olan yine seçimi kazanan muhalefet Belediyelerine olacak. Personel maaşları oldukça yekün tutarken birde bunun yanında yatırımlara harcanması gereken Devede Kulak kalacak tasarruflar ile ne yol açılabilinecek, ne verilen sözlerde ilerleme kaydedilebilinecek. Oysa ortaya sunulan öneri bir başka sebeb. Kazanan ve Kaybedenin bir hesabı aslında tüm olay.

Tüm bunlara rağmen bakalım hangi yerel yönetim kataloglarda yapacağının sözünü verdiği yol çalışmalarını gerçekleştirebilecek? Eğer ki Karayollarından destek görülmezse kredi çekilmeleri belediyelerin başını ağrıtacak bir durum oluşacağı da şimdiden anlaşılıyor. Kredi borçları ile verilen sözlerin yerine getirilmesi ise değirmenin taşıma suyla döndürülmesine benzer bir durum ortaya çıkıyor. Vayy arkadaş… Vay

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.