Fatih Erbakan’dan yeni bir siyasi lügat

Yayınlama: 07.04.2024
Düzenleme: 07.04.2024 09:39
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Babasının Genel Başkanlığını yaptığı partide Necmettin Erbakan’ın söylemleri ve açıklamaları günlerce gazetelerin manşetlerinde yer aldığını biliyoruz. Bir sözü daha anlamlandırılmaya başlamışken yeni bir açıklaması günler sürecek İKON bir duruma dönüşürdü Necmettin Erbakan’ın.  

Süleyman Demirel’e ithafken söylediği;

-Kadayıfın altı kızarmış” karikatürleştirilmiş sözü dün gibi gözümüzün önündedir hala. O bir profesördü. Ülkesi adına yürüttüğü siyasette hem bilim adamı olmanın hem de bunu siyaset insanı olarak pekiştiriyor olması muhteşem bir düstur ve zeka ile alakalı bir durumdu. Erdal İnönü de mecliste yapılan sıkıcı konuşmalardan kurtulabilmek için ‘Denklem Çözerdi!…

Oysa bugünlerde meclis sıralarında yine meslektaşlarımız tarafından görüntülenen küçük not kâğıtlarında kimin ataması nereye yapılacağı talimatları ve ricaları gün yüzüne çıkartılmıştır

Fatih Erbakan rahmetli babası Necmettin Erbakan’ın düsturu ile yola çıkarak hiç kimsenin paye dahi vermediği bir kısa hazırlık döneminde ülkemizin siyasette üçüncü  parti konumuna gelmiştir. Elektrik-elektronik mühendisi olan genç siyasetçi ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan kazanılan yerel yönetimlerin kapısına ‘MELUN’ Sözleri ile bezenmiş hadis astırdı Neydi O sözü hatırlayalım önce

“Rüşvet alan da veren de mel’undur”

MELUN Sözlük Anlamı

Tanrı tarafından lanetlenmiş olan, lanetli

– Lanetlenmiş kimse

– Nefretle karşılanan, kötü

Yeniden Refah Partisi  “Türkiye çapında 1 büyükşehir, 1 il, 39 ilçe ve 24 belde belediyesi kazandı.

Ne diyor YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Ahlaklı Belediyecilik Dönemi Başlatıyoruz”…

İnsanın aklına deli sorular gelmiyor değil hani. Bundan önce, ondanda önce, daha önce ve öncesinin öncesinde Ahlaklı Belediyecilik mi yoktu ?

Fatih Erbakan’ın bakış açısı ve görüşü ile bunların olduğu ve olması mümkün durumlar olarak önümüze getirildi. Aslında vatandaşınn da istediği bu değil mi? Şatafat, bol keseden milletin vergilerinin boşa harcanan ve usulüne görü yürütülen yerel yönetim bütçeleri. Ona, buna yapılan ödemelerde ki çarpık durumlar. Hatta hatta seçimin ertesi günü dahi yapılan ihale ve ödemeler vs.

Yeniden Refah Partisi’nin bu konuda ki kararlılığını gösteren duruş ve bunun tabelalar ile kazanılan belediyelerin kapısına büyük puntolarla asılmış olması gelecek seçimlerde Yeniden Refah Partisinin kalelerini arttırması söz konusuna etki etmesi mümkün durumlardır.

Hata yapan ve özellikle mali yönetim de ki zafiyetleri nedeniyle eleştirilen yerel yönetimlere bakılırsa Yeniden Refah Partisinin Melun’lara kapısını kapatmış olması seçmenin, vatandaşın bölge halkının da gönlünden geçen bir memnuniyet ve hissiyat olmuştur.

Yeniden Refah Partisi eğer bir oyun yapılmaz, Refah Partisi de Ülkenin yaşam, standart ve davranışları noktasında ki dünyasına fazla müdahale edecek bir davranışta bulunmazsa birinci sıralarda kendine yer bulması hiç de zor olmayacak.

Bunu neden söylüyorum, Necmettin Erbakan’ın partisinin yükselişe geçtiği yıllarda önünün kesilmesi için yapılan harici hamlelerin kimler tarafından nasıl bir oyun olarak milletin algısına taşındığı artık gayet iyi anlaşılmıştır. Necmettin Erbakan’ın vefatı sonrası gerek ABD, gerek İsrail, gerek dünya siyaseti ve iç siyaset için yaptığı konuşmaları defalarca izledi ülke insanımız.

Sonrasında ;

-Adam ne doğru söylemiş konuşmuş. Vayyy beee” diye kendi iç sesimize duyurduk

Anlattıklarını yıllarca sosyal medya adreslerinde ve onun konuşmalarını yaptığı müthiş cümlelerle bezenmiş sloganlaşan açıklamalarını izledik. Elektronik Mühendisi Fatih Erbakan hangi kablonun nereye intikal edeceğini ve doğru bağlantıların cihazı nasıl çalışabileceğini iyi bilen bir mühendis olması münasebetiyle bu cihaz yani YRP iyi çalışır sorun çıkartmaz uzuun uznnnn yıllar baş köşenizde bulunacağı, muhakkak. Ne güzel ne güzel.  

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.