Geciken Atamalar Kepez de başlıyor

Geciken Atamalar Kepez de başlıyor
Yayınlama: 27.04.2024
Düzenleme: 27.04.2024 15:43
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün yaşanan teleferik kazası sonrası hakkında açılan davanın devam etmesi nedeniyle Belediye de yapılması gereken atamalar gecikmeli olsa da başlıyor

Kepez Belediyesi bürokratları pazartesi gününden itibaren değişiyor. Mesut Kocagöz’ün 15 Nisan 2024 günü yapması beklenen atamalar, 14 Nisan’da tutuklanmasının ardından ertelenmişti. Refik Emre Altekin’in vekaleten başkan olmasının ardından bürokrat atamalarının hafta başında yapılması bekleniyor. İki Başkan yardımcısı Akdeniz Üniversitesi ve TUİK’ten gelip mesaiye başladı.


Mazbatasını alan Kocagöz, atamalar konusunda hazırlıklarını yapmış olsa da yaşanan teleferik kazası sonrası tüm bu süreç beklemeye alındı. Mesut Kocagöz’ün tahliyesinin uzaması nedeniyle 25 Nisan Perşembe günü yapılan seçimle Mesut Kocagöz’ün istediği isim olan Refik Emre Altekin vekaleten belediye başkanı oldu.


Bu arada iki başkan yardımcısı Kepez’de göreve başladı. Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Evrim Yalçın Kepez Belediyesi’nde geçti. Daha önce Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Ar-Ge Birimi’nde görev yapan Yalçın, hafta içinde başkan yardımcısı olarak atanacak.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.