Öncelik Marşlar değil projeler ve hizmetler olacak !

Yayınlama: 31.03.2024
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesine Muhittin Böcek bir kez daha yeniden başkan seçildi. İkinci kez üst üste seçilmiş olmak ayrı bir başarı. Muhittin Böcek sadece CHP seçmeni tarafından oy almadı. Bu hassas bir konu olduğunu belirtmek gerekirse ona oy atan destek verenler dinlemeye gittiğinde coşkuya ortak olurken çalacak müzikler, marşlar ve sözler de çok dikkat edilmesi gerekiyor.

Sağdan, soldan, ortadan, farklı siyasi farklı görüşü savunanların Muhittin Böcek konuşması altında toplandığında artık sağ duyu ve hoşgörü saygı ön planda tutulması gerekiyor. Her fırsatta çalınan marşlar, söylenen söz ve atılan sloganlar elbette coşkuya ortak olmanın sevinci gösterilecektir. Ancak bu şemsiye altında bulunanların farklı düşünce ve duygularda bulunanların da unutulmaması gerekiyor.

Şimdi Marşlar dan önce söylenecek türküler ve atılacak sloganlardan daha çok projelere, hizmetlere odaklanmak gerekiyor. Vakit geçirmeden, geç kalmadan. Muhittin Böcek geçen beş yılda yapmayı düşündüğü ancak yetiştiremediğini belirttiği Seçim Kitapçığında yazan yol, su, ekonomik anlamda yapmaya söz verdiği herşeye dört koldan başlamalı.

Muhittin Böcek ayrıca ekibinde yenilikler yapmalı. Genç Dinamik üreten ve projeleriyle Antalya da yaşayanların hayatını kolaylaştıracak personelleri etrafında bulundurmalı. Siyaset ile hele hele yatağa düştüğünde altını oymaya kalkan tarzda siyasetçileri tümden lav etmeli. Yenilemeli yeniden yenilendiğini ve yeniden baştan yepyeni bir sayfa açtığını da göstermeli.

Artık marşlar ile gaz verme pof poflama buluşmaları değil Antalya’nın Dünya Kenti kimliğine yakışan hizmet ve yatırımlara hızlı bir şekilde başlaması kaçınılmazdır. İlçe Belediyelerini kazanan başkanlar ise dayı çocuğu, yenge oğlu personel kadrolaşmasından çok proje üretenleri bünyesinde bulundurması gerekiyor.

Muhittin Böcek basın mensuplarına ilçelerde yaptığı yatırımları göstermeli anlatmalı. Kamuoyu ile köprü görevi gören dördüncü gücün gücünü iyi kullanmalı. Üzüm Makinesi verdiği köylü Ahmet amca ile konuşmamız gerekiyor, Tarlaya ekin için çuval çuval tohum alan Mehmet emmiyle görüşmeliyiz. Bunların hiç birini yaşamadık görmedik. Muhittin Böcek in saha çalışmasına yakın tanık olmak kaçınılmazdır.

‘İstenmeyen yerden kar bekleme, istenilen yerden ar eyleme’ diye söz vardır. Çağrılmayan yerde nasıl olabiliriz ? Bu öz eleştiriyi de yapmak gerekti.

Öte yandan Kepez Belediyesi için de aynı geçerli bu anlattıklarım. Artık Kepez Belediyesi yönetiminde ve kadrolarında öğretmen, doktor, nerden geldiği getirildiği belli olmayan yeteneksiz çapsız belediyecilikten bi haber yöneticilerin tamamı değişmesi gerekiyor.

Muhittin Böcek’in önünde ki beş yıl siyasi yaşamının da Antalya da önemli miraslar ve hizmetlerin bırakması bekleniyor. Ne güzel ne güzel…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.