KEPEZ de Başkan Yardımcıları atanıyor. Sıra Müdürlerde

Yayınlama: 27.04.2024
Düzenleme: 27.04.2024 16:20
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Kepez Belediyesi’nde iki başkan yardımcısı belli oldu. Şimdi diğer başkan yardımcılarının akıbetlerinin nihayetlendirilmesine geldi. İşin resmi kural ve uygulamasına göre hareket edilirken görevden alınacak olanlar izine çıktı. Onların yerine Mesut Kocagöz’ün 5 yıl birlikte görev yapacağı değerler çalışmaya başlayacak.

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Evrim Yalçın, ve TUİK’ten atama yapıldı. Görevlerine başladı. Sıra Müdürlere geldi. Başkan Yardımcıları ile uyumlu çalışacak birlikte gece gündüz mesai yapacak CHP Genel Merkez Başta olmaküzere Antalya CHP İl Başkanlığında bu görevlerde olmak için hazır bekleyen onlarca tecrübeli isimler sırada bekliyor.

Mevcut Kimi Müdürlerin CHP nin Kepez Belediyesini kazanması sonrasında kendilerini CHP li diye adletmeye çalıştığı ayan beyan görüldü, duyuldu, konuşmalara ve söylemleri kulaktan kulağa yayıldı. İlginçtir 15 yıldır bu görevlerde bulunanların CHP çalışma temposu ve izanı içinde görev yapabileceklerini hala daha bekliyor  ve düşünüyor olmaları ve  masum rollerine bürünmeleri ilginçtir.

Başkan Yardımcılığı makamlarını yürütürken güç zehirlenmesi yaşayanlar etrafında bıraktıkları kırgın kalpler, üzgün insanlar, mobing ile çalışma anlayışlarından sanırım bi haberlermiş. Kendilerine sunulan sınırsız imkan ve araçlarla her türlü zaman içinde hareket edenler kaybettiklerini kabul edemiyor olmaları normal. Şimdi sırada müdürler var. Onlarda yürüttükleri hizmetlerde beceriksizlikler, acemilikler, güç zehirlenmeleri ile ‘Çalışma Barışı Tekerleğine Çoımak’ sokanlar olduklarını sanırım seçimi kaybettiklerinde anlayabilmişlerdir.

Hele hele kimi müdürler kendilerini CHP li diye kendilerini adlettirmeye çalışmaları Deve Kuşu’ndan da beter duruma kendilerini düşürmüş olduklarına şahit olunmuştur bu kısa sürede. Bu müdürler ve Başkan Yardımcıları yüzünden haksız yere işlerinden çıkartılan, kalpleri kırılanlar kendilerine yapılanlardan dolayı acılar yaşayanlar bir bir geri dönmekte. Adaletin tecelli ettiğini görüyor olmaları biraz onların yüreğine su serpmişse de bu müdürler ile birlikte bayrak sallayanlar, daha düne kadar boy boy önceki yönetim ile fotoğraflar paylaşarak erken Zafer Sarhoşluğu içinde bulunanlar ne kadar fotoğraf ve detay varsa hepsini tek tek paylaşımlardan ve sosyal medyadan sildiklerine de şahit oluyoruz.

Mesut Kocagöz Başkan da , Kepez de yeni kadro ve çalışma masaları oluşturan değerlerin hepsi de kimin ne olup olmadığını umarım iyi biliyorlardır. Aksi takdirde zehir içerde kalırsa, hastalık tedavi olmaz, yara büyür, kangreye dönüşür. Ölüm de çok yakın olur o zaman. Kepez Belediyesin de eğer ki hizmetlerin aksamadan yürütülebilmesi önemli bu değişime koşulsuz ihtiyaç olacaktır. Aksi takdirde Kataloglarda sayfa sayfa sıralanan ve yapılacağı belirtilen hiçbir proje zamanında gerçekleşmez, gecikir, vatandaş gözünde iyi izlenimler oluşmaz.

Öte yandan bu başkan yardımcıları kendilerine çeşitli belediyelerde yer bulma adına çaba harcarken genelde bu gibi durumlarda yapılan en belirgin davranış Üniversitelerde masa bulabilmektir. Akdeniz Üniversitesi umarım böyle bir duruma maruz bırakılmaz. Umarım bu yenilmiş, tükenmiş, üretimi bir fayda getirmeyecek  beceriksiz idareciler Akdeniz Üniversitesinde kendilerine yer bulmak için siyaseti alet etmezler. Çünkü Akdeniz Üniversitesi Rektör Özlenen Özkan Yönetiminde hakkaniyetli, adaletli akademisyen ekipler ile başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Yeni atanan başkan yardımcıları ve yeni atanacak müdürler bünyesinde ki personelleri önce bir dinlemeli ve kimin ne olup olmadığını iyice eni konu araştırması gerekiyor. Masum rolü yaparak, kendisini acındırmaya çalışarak görevlerini sürdürmeyi düşünenler umarım fark edilir. Çünkü bunlar  zehirdir, zehir eğer içerde kalırsa kangrene dönüşür, kangren de varlığı ölüme götürür. Ölmek de, tedavi olup yeniden yola koyulmakta sadece bakış açısında saklıdır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.