Pendikspor Beşiktaş’ı 4-0 yendi

Pendikspor Beşiktaş’ı 4-0 yendi
Yayınlama: 20.01.2024
A+
A-

Beşiktaş, Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Pensikspor’a 4-0 mağlup oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri, Umut Nayir, Halil Akbunar, Thiam ve Nuno Sequeira kaydetti.

Mücadelenin 4. dakikasında Fenerbahçe’den Pendikspor’a transfer olan Umut Nayir takımını Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçirdi. 70. dakikada Alpaslan’ın kullandığı taç atışında Umut Nayir topu arkaya aşırdı ve Halil savunma arkasına sarktı. Ceza sahası içine giren Halil’in yakın köşeye yaptığı vuruş ağlarla buluştu. Durum 2-0 oldu.

Pendikspor, 74’te Thiam’ın kaydettiği golle skoru 3-0 yaptı. Beşiktaş, 82. dakikada kalesinde şok bir gol daha gördü. Sol kanatta topla buluşan Nuno Sequeira ceza sahası içindeki Umut’u topla buluşturmak istedi ancak top doğrudan ağlara gitti ve fark dörde çıktı. maç 4-0 Pendiksporun galibiyetiyle sona erdi

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.