Antalyasporlu Küçük Cimnastikçiler Antalya Şampiyonu

Antalyasporlu Küçük Cimnastikçiler Antalya Şampiyonu
Yayınlama: 26.04.2024
A+
A-



Türkiye Cimnastik Federasyonu Antalya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Küçükler Cimnastik İl Birinciliği Müsabakaları 18 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşti. Müsabakalarda boy gösteren Antalyasporlu cimnastikçiler birinci olarak grup serisi kategorisinde şampiyon oldular.


Muratpaşa’da bulunan İbrahim Çolak Spor Salonunda gerçekleşen organizasyona Elis Sertel, Eliz Bayer, Miray Ayhan, Evangelina Gündüz ve Sofia Kutlay kadrosu ile katılan Antalyaspor’un küçük cimnastikçi takım antrenörleri Evgenia Gemici, Merve Kahraman Sukic ve Luidmila Sert ile birlikte hazırlandıkları Grup Serisi kategorisinde sergiledikleri performans sonucunda topladıkları puanlarla “Antalya Şampiyonu” oldular.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.