Antalyaspor’a yeni sabit gelir kaynağı

Antalyaspor’a yeni sabit gelir kaynağı
Yayınlama: 26.04.2024
A+
A-

Bitexen Antalyaspor, sabit gelir kaynakları yaratma projeleri çerçevesinde yeni bir reklam alanı daha yarattı.

Corendon Airlines Park’ın güneybatı cephesinde yer alan yeni reklam alanı, 12 metre yükseklikte ve 24 metre eninde toplam 288 metrekareden oluşan dev led pano projesi olarak hayata geçirildi. Led teknolojisi ile gerçekleştirilen, 16 px/m pixel sayısı ve 15 santimetre ara ile yerleştirilen şerit led’lerden oluşan reklam alanı stadyumun çehresine ve bölgeye de ayrı bir renk katıyor.

Antalyaspor proje biriminin yönettiği, detaylı bir değerlendirme sürecinin ardından led panonun statik olarak stadyuma yerleştirilmesine karar veren Antalyaspor AŞ Yönetim Kurulu, Motto Light firması ile anlaşmaya vardı. Yaklaşık 1 aylık üretim ve montaj süreci sonunda led pano faaliyete geçirildi.

Geçtiğimiz hafta oynanan Atakaş Hatayspor karşılaşması ile firmaların reklamlarının gösterilmeye başlandığı led panonun Antalyaspor’a sabit gelir getirmesi hedefleniyor.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.