Beşiktaş iki farkı koruyamadı: 2-3

Beşiktaş iki farkı koruyamadı: 2-3
Yayınlama: 05.10.2023
Düzenleme: 05.10.2023 21:57
A+
A-

Kara Kartal farkı ko-ruyamadı! Beşiktaş, Konferans Ligi’nde 2-0 önde götürdüğü maçta Lugano’ya 3-2 mağlup oldu.

Konferans Ligi ikinci haftasında Beşiktaş, sahasında Lugano’yu konuk etti. Siyah-beyazlılar 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybetti. UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci haftasında Beşiktaş, İsviçre temsilcisi Lugano ile kozlarını paylaştı. 38. dakikada sağ kanattan topla buluşan Ghezzal içeriye topu çevirdi. Aboubakar altı pasın içerisinde müthiş bir kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

52. dakikada ceza sahasının önünde topu kazanan Aboubakar ceza sahasına kadar girdi ve şık bir bitirişle farkı ikiye çıkardı.61. dakikada Rosier, Celar’a yaptığı sert müdahalenin ardından ikinci sarıdan dolayı oyundan atıldı. Beşiktaş 10 kişi Konuk ekip Lugano’nun golleri ise 81. dakikada Ignacio Aliseda, 87. dakikada Shkelqim Vladi ve 90. dakikada Eric Bailly’nin kendi ağlarına yaptığı vuruş ile geldi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.