Kepez de iç savaş ve mobing

Yayınlama: 12.05.2024
A+
A-
Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ile yıllarını geçirmiş personel sevgi gösterisini, yineleyince önceki başkanın işe aldığı masalarda görev yapan kimi müdürlerin bu coşkuyu gösteren personele MOBİNG uyguladığı fısıltıları  arttı.. CHP nin ve yeni görevlendirmeler ile yerleri belirlenen kadroların  bunlardan haberi var mı ?

Bu konuda sıkıntısını iletecek, derdini anlatacak halen masalar olmayınca Hakan Tütüncü’nün beceriksiz ve yeteneksiz yöneticileri hırs almaya çalıştığı, hırsını ve kaybedilen seçimin hesabını acısını personelden çıkartmaya çalıştığı ancak bu durumu personelin kime nasıl ileteceği bilinmediği vs….

CHP’nin yeni oluşum içinde yeni kadroları kurgulamaya çalıştığı bu günlerde maalesef hala daha eski yönetimin müdürleri görevlerde bulunuyor olması sorunları da beraberinde getiriyor. Buna ister Si…dik Yarışı deyin ister ‘hala buraların kralı benim’ diye dolaşanlar deyin. İrin hala içerde. Kemiğe sıçrama çabası içinde.

CHP’nin kadrolar oluşturmaya çalıştığı Kepez Belediyesinde yeteneksiz ve kimilerine altın tepsi de sunulan müdürlüklerin tadı ve refahını kaybetmek istemeyen kifayetsizler  acemiliklerini ve bukalemun renklerini sergilemeye devam ederken, kaos ortamı yaratıyor.

Kimin nerde olacağı ve olmaması gerektiği konusunda hala daha iki ileri bir geri davranış, belediyenin projelerinin ve hizmet adımlarını da süratlendirememekte. Mesut Kocagöz Er ya da geç görevinin başında olacak. Çünkü Kamu Vicdanı bu konuda ki rahatsızlığını her platformda dile getirmekte. Aksi takdirde kadroların kurulması geciktikçe Kepez Belediyesi’nde Mesut Kocagöz’ü seven ve destekleyenlere eski yönetimin artıkları kimi müdürlüklerde görev yapan beceriksizler bu konuda personelden hırs almayı sürdürecek, seçim acısı çıkartmaya devam edecektir.

Bu görevlerde yıllardır yağlı ballı börek günler geçirenler yine aynı durumu fırsata çevirmeye çalışıyor olsa da CHP nin ilgili kadro belirleyicileri aklı selim ve süratle bu kaos ortamına son vermesi ivedilikle gerekmekte. Yoksa….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.