Cem Kotan, Muhittin Başkan Şampiyona Sahip Çık (Okan Dilek Yazdı)

Yayınlama: 07.05.2024
Düzenleme: 07.05.2024 12:01
A+
A-
Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

ANTALYA SPOR TARİHİNDE – BU BRANŞTA 4 LİG KUPASI, , 3 SÜPER LİG KUPASI,  4 TÜRKİYE KUPASI, 2 KEZ AVRUPA İKİNCİLİĞİ, 1 KEZ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU GETİREN TEK TAKIM

Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Türkiye Kupasını bir kez daha müzesine getirdi. Bunun yanında Avrupa Şampiyonlukları, Lig Şampiyonlukları ve daha onlarca lig başarısı ve galibiyetleri ile Antalya’yı Türkiye de, Avrupa da adımızı duyuran, bayrağımızı göndere çektiren, madalyalar ile göğsümüzü kabartan Konyaaltı Bayan Hentbol Takımı’nın fedakarlığı asla yadsınamaz.

Bu fedakarlığı kızlarımız önce Antalya, Sonra Konyaaltı, sonra da aileleri için göstermiştir. Aylardır hak ettiği ne maaş, ne de prim şampiyon takımımızın yanından bile geçmemiştir. Bu kadar büyük fedakarlık göstererek yokluk ve moralsizliğe rağmen yine de maçlara çıkarak Antalya’nın, Konyaaltının Gururu olmayı sürdüren Kadın Hentbol Takımının artık gücü tükenmiş, inancını da yitirmek üzeredir.

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan Başkanın böylesine başarılı bir takımın, Şehrimizin Sembolü olmuş Tanıtım Elçileri takımımızın bu moralsizliği, ilgisizliği ve hak edilen devede kulak ödenmeyen alacaklar için harekete geçmesi gerekiyor. Evet Semih Esen berbat bir belediye bıraktı mali açıdan. Ancak dağda kurdun kuşun bildiği Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Başkanın Konyaaltı Belediyesinde maaşların ödenmesinde nasıl taşın altına elini koyduğunu hatırlatmak isterim

Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Muhittin Böcek Başkan sen bu sorunun da altından kalkacak güce ve değerlerin üzerinde bir kıymete sahipsiniz. Çocuklarımızın dağılmaması, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarında yine Antalya’nın adının duyulması gururunun yaşatılması için işçilerin maaşlarına yaptığınız katkıyı Avrupa Şampiyonu bu takıma da yapmanız sizi Bir Kez Daha Efsane Yapacaktır !

Zaten yapılacak olan ödemelerin yarısına yakını Federasyon geliri, şampiyonluk geliri, TV maç gelirleri vs karşılıyor. Cuma Günü TRT de yayınlanacak olan maça Türkiye’nin Dünya’nın, Avrupa’nın gözü bu maçta olacak. Yine göğsümüz yukarda başımız dik salondan çıkmak hepimizi gururlandıracaktır. Bu gururu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek olarak sizler, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan olarak mutlu olmayacak mısınız ? Mikrofonlar size uzatıldığında yaşadığımız bu şehrin ne bereketli ve yetenekli kadroların şehri olduğunu gururla söylemeyecek misiniz ?

Yaşanan Bir Teleferik faciası ve üreticilerin  ve şehrin kimi bölgelerinde yaşanan sağanak yağmur sonrası olumsuz  görüntüler bu takımın alacağı Türkiye Şampiyonası ile biraz olsun yaralara merhem olacak yüzümüzde tebessüm oluşturacaktır.

Sayın Cem Kotan Başkan, Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Muhittin Böcek sporcu alacakları konusunda Cuma Günü TRT de canlı olarak yayınlanacak bu karşılaşmaya şampiyon takımımızın moralli çıkması beklenen güzel bir müjde olacaktır. Sizin eliniz uzun ve büyüktür. Sizler bu şehrin çözüm makamlarısınız. Semih Esen’in yüzüne gözüne bulaştırdığı beceriksizliği yüzünden son birkaç aydır Antalya için tüm enerjilerini kendi imkan ve olanakları ile ortaya koyan bu takımımızın SİZLERE İHTİYACI VARDIR. Aksi bir düşünceyi aklımızdan bile geçirmek istemiyoruz. Ayıp cümleler altında kalmanıza gönlümüz zaten razı değildir. Cuma günü takımımız morali yüksek, lig şampiyonluğunu kesinleştirecek bir sonuç ile çıkması sizlerin elindedir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.