Down sendromlu cimnastikçi Alper Öztürk, dünya şampiyonu

Down sendromlu cimnastikçi Alper Öztürk, dünya şampiyonu
Yayınlama: 24.03.2024
Düzenleme: 24.03.2024 23:20
A+
A-

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki down sendromlu cimnastikçi Alper Öztürk, Antalya’da düzenlenen Trisome Oyunları’nda 4 altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldu.

Muratpaşa Cimnastik Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda Alper Öztürk, kulplu beygir, atlama masası, halka ve barfikste 4 altın madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Ayrıca genel tasnifte de dünya şampiyonluk kupasını kazandı

Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nın (Trisome Oyunları) Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda özel sporcu Alper Öztürk, artistik kategorisinde kulplu beygir, atlama masası, halka ve barfikste 4 altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldu. Ayrıca Alper Öztürk, genel tasnifte ise dünya şampiyonluk kupasını elde etti.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.