Kaybolan yılları geri verme zamanı

Kaybolan yılları geri verme zamanı
Yayınlama: 28.02.2024
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, esnaf buluşmasında “Şimdi Antalya’ya kaybolan yıllarını geri verme zamanı” dedi

Antalya merkezde bulunan esnafların organize ettiği etkinliğin misafirleri Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ve Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer oldu. Hakan Tütüncü Antalya için değişim ve dönüşüm zamanının geldiğini söylerken Rıza Sümer ise Antalya’nın vitrini Kepez’de hizmet yağmurlarının süreceğini kaydetti.

3İnşallah 31 mart Antalyamız ve Kepezimiz için değişimin ve dönüşümün adresi olacak” diyen Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Antalya yepyeni bir döneme kapı aralayacak. Antalya tarımdan turizme kadar yeni nesil bir belediyecilik uygulamaları ile bambaşka bir yere kanatlanacak.  Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın  gözlerine baktığımızda o ışığı görüyoruz ve yerel seçimleri Antalya’da da Kepez’de de kazanıyoruz” dedi.

ANTALYA DÜNYA GÜNDEMİNE TAŞINACAK

Tütüncü, “Bu cennet vatanın en güzel şehirlerinden olan Antalya cenabı Allah’ın güzelliklerle donattığı bir şehir. Gerçekten toprağı ayrı bir bereketli. Tarihi, kültürü, coğrafyası bambaşka bir şehir. Bu topraklar çok uzun yıllardır medeniyetlere ev sahipliği yapmış kıymetli bir kültürel mirasın başkenti bir şehirdir. Şimdi bu güzel şehri dünya gündemine bambaşka bir şekilde çıkarmak için tüm hemşehrilerimizin en iyi şekilde yaşadığı yaşamaktan mutluluk duyduğu bir şehri ortaya çıkarmak için gereken her türlü çabayı gayreti beraber göstermemiz gerekiyor. Bu şehri çok daha güzel bir şehir haline getirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

TRAFİK ÇİLESİ SON BULACAK 

Trafik çilesinin Antalya’nın bir sorunu olmaktan çıkması gerektiğini söyleyen Hakan Tütüncü, “Herkes istediği yerden istediği yere giderken konforlu bir toplu ulaşım imkanına sahip olmalı. Alt yapıları ile üst yapıları ile şehrimiz daha güzel bir şehir haline gelmeli.  Ekmeğimizi aşımızı birlikte beraberci büyütmeliyiz. Bütün bunların nasılını ve ne olduğunu inşallah 1 Nisan 2024 tarihi itibari ile biz göstereceğiz ve buna vesile olan sizler olacaksınız. Ben buna yürekten, gönülden inanıyorum. Kepez’de coşku muhteşem. Antalya’nın bütün ilçelerinde de aynı coşku ve heyecan var” açıklamasında bulundu. 

KAYBOLAN YILLARI GERİ VERELİM

Halkın Kepez’e yapılan hizmetleri gördüğünü sözlerine ekleyen Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “İlçelerimize gittiğimizde Kepez’e ne kadar güzel işler yapıyorsunuz göreve gelseniz Antalya’ya kim bilir ne kadar güzel hizmetler yaparsınız dediler. Bir hemşehri derneğimizi ziyaretimizde ise bilekse bilek, yürekse yürek Antalyamıza Hakan Tütüncü gerek dediler. Bundan dolayı büyük bir mutluluk duyduk. Antalya bilir gerçek belediyecilik bizim işimizdir. Gerçek belediyeceğin en güzel örneğini Kepez’de 15 yıldır gösterdik. Sizlerin de destekleri ile şehrin bütün zorluklarını kolaya çevirebiliriz, bütün olumsuzlukları bir avantaja dönüştürebiliriz. Sezen Aksu’nun dediğin gibi Antalya’nın kaybolan yıllarını Antalya’ya hep birlikte geri vereceğiz. Antalyalılar mutlu olacak Kepezliler mutlu olacak” şeklinde konuştu.

SÜMER: KEPEZ’İN DEĞİŞİMİ SÜRECEK

Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer ise Kepez’de hizmetlerin katlanarak devam edeceğini belirtirken şöyle konuştu: “Kepez’e gelen hizmetlerin hemen hepsinde bizlerin de emeği vardı. Kepez’de Hakan başkanımızdan alacağımız bayrağı daha yukarıya taşımaya devam edeceğiz. Kepez eskiden arka bahçe olarak görülürken günümüzde yaşanmak istenilen bir ilçe haline geldi. 15 Yıl önce tapu sorunu konuşuluyordu bugün tapu konuşulmuyor daha farklı talepler mevcut. Antalya’nın vitrini olan Kepez’i yapacağımız projelerle daha da güzelleştireceğiz.”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.