Cumhurbaşkanı hangi bakanı değiştirebilir ?

Cumhurbaşkanı hangi bakanı değiştirebilir ?
Yayınlama: 05.04.2024
A+
A-

31 Mart seçimlerinde beklediği neticeleri alamayan AK Parti’de aralarında Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un da bulunduğu 5 yetkili ve 3 bakanın istifasının isteneceği iddia edildi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başarısız bulunduğu öne sürüldü.



“İddialı bölgeler olarak nitelendirilen birçok il ve ilçeyi muhalefete kaptıran AK Parti’de faturanın kime çıkacağı merak konusu olurken, Ankara kulislerine düşen son iddia büyük ses getirdi. Aralarında AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un da bulunduğu 5 görevli ve 3 bakanın istifasının isteneceğini ifade eden gazeteci İsmail Saymaz, “31 Mart’ın sorumlusu olarak gösterilen Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Genel Sekreter Fatih Şahin’in kellesi gidebilir” dedi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.