Bilgin: “Çiftçileri ayağa kaldıracağız”

Bilgin: “Çiftçileri ayağa kaldıracağız”
Yayınlama: 29.02.2024
A+
A-

Yerel seçimlere az bir süre kala adaylar seçim çalışmalarını hızlandırırken, Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ersan Bilgin, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bilgin, “Biz inşallah yerelden kalkınma ile  Antalya Büyükşehir Belediyemizde en güzel hizmetleri yaparak çiftçiyi ayağa kaldıracağız” dedi

Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ersan Bilgin, Antalya’da ilçe ilçe gezerek vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Derme’de sebze halinde vatandaşlar ile bir araya gelen Bilgin, tarımsal ürünlerde maliyetlerin artması nedeniyle çiftçilerin ve tüccarların ezildiğinin altını çizerek, “Biz inşallah yerelden kalkınma ile hem Demre belediyemizde hem de Antalya Büyükşehir Belediyemizde en güzel hizmetleri yaparak çiftçiyi ayağa kaldıracağız” dedi.

Yerel seçimlere az bir süre kala adaylar seçim çalışmalarını hızlandırırken, Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ersan Bilgin, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bilgin, Derme ilçesinde sebze halinde vatandaşlar ile bir araya gelerek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Çiftçiler ve tüccarların ekonomik durumlar karşısında sorunlar yaşadıklarının altını çizerek, yerel kalkınmaya önem vereceklerinin altını çizdi.

Antalya’da tarımın önemli bir geçim kaynağı olduğunu belirten Bilgin, Demre’de en önemli ürünlerinin hem Türkiye’nin her noktasına hem de Dünya’ya gönderildiğini belirtti. Bilgin, çiftçilerin ise maliyetlerin karşısında sorunlar yaşadığını kaydederek, “Ne yazık ki girdi fiyatlarından dolayı ve maliyetlerden dolayı ve alım gücünün düşük olmasından dolayı çiftçimiz, köylümüz, tüccarımız gerektiği gibi para kazanamıyor. Biz inşallah yerelden kalkınma ile hem Demre Belediyemizde hem de Antalya Büyükşehir Belediyemizde en güzel hizmetleri yaparak çiftçiyi ayağa kaldıracağız” dedi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.