Yüzücülerimiz Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na katılma hakkı kazandı

Yüzücülerimiz Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na katılma hakkı kazandı
Yayınlama: 21.02.2024
Düzenleme: 21.02.2024 13:24
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Dünya Para Yüzme Federasyonu tarafından dağıtılan ülke kotaları sonucunda, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na katılma hakkı kazanan Sevilay Öztürk, Sümeyye Boyacı, Umut Ünlü ve Turgut Aslan Yaraman için tebrik mesajı yayımladı. 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Dünya Para Yüzme Federasyonu tarafından dağıtılan ülke kotaları sonucunda 2 erkek ve 2 kadın olmak üzere Paris 2024 Paralimpik Oyunları katılma hakkı kazanan 4 sporcumuz için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dünya Para Yüzme Federasyonu tarafından başarılı ülkeler için ayrılan Paralimpik oyunlara katılma hakkı ile ay-yıldızlı bayrağımızı Paris’te temsil edecek olan sporcularımız Sevilay Öztürk, Sümeyye Boyacı, Umut Ünlü ve Turgut Aslan Yaraman’ı tebrik ediyorum. Sporcularımızın Paris 2024 Paralimpik Oyunlarında, ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor ve başarılar diliyorum.”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.