WSPS Dünya Kupası Paralimpik Havalı Tüfek’te Altın Madalya

WSPS Dünya Kupası Paralimpik Havalı Tüfek’te Altın Madalya
Yayınlama: 14.03.2024
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Hindistan’da düzenlenen WSPS Dünya Kupası 10 metre Havalı Tüfek Yatarak Karışık (R5) SH2 kategorisinde altın madalya kazanan ve Paris 2024 Paralimpik Oyunları için kota elde eden Hakan Çevik için tebrik mesajı yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Hindistan’da düzenlenen WSPS Dünya Kupası 10 metre Havalı Tüfek Yatarak Karışık (R5) SH2 kategorisinde altın madalya kazanan ve Paris 2024 Paralimpik Oyunları için kota elde eden Hakan Çevik’i yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Hindistan’ın Başkenti Yeni Delhi’de düzenlenen WSPS Dünya Kupası 10 M Havalı Tüfek Yatarak Karışık (R5) SH2 kategorisinde altın madalya kazanan ve Paris 2024 Paralimpik Oyunları için kota elde eden Hakan Çevik’i kutluyorum. Elde ettiği sonuçla bizleri gururlandıran milli sporcumuza Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda başarılar diliyor, Hakan Çevik’in altın madalya kazanmasında emeği geçenlere de teşekkür ediyorum.”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.