Üç puan hasreti uzatmalarda sona erdi:3-2

Üç puan hasreti uzatmalarda sona erdi:3-2
Yayınlama: 28.01.2023
A+
A-

Sahasında Ümraniyespor’u konuk eden Antalyaspor, karşılaşmanın uzatma dakikalarında bulduğu golle ligdeki galibiyet hasretine son verdi.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Fraport TAV Antalyaspor, sahasında Ümraniyespor’u konuk etti. Corendon Airlines Park Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Antalyaspor, uzatma dakikalarında bulduğu golle 3-2 kazandı.

Antalyaspor’un gollerini Sam Larsson, Güray Vural ve Fredy, Ümraniyespor’un gollerini Umut Nayir ve Onur Ayık kaydetti. Ligdeki 6 maçlık galibiyet hasretine son veren Antalyaspor, puanını 21’e çıkarırken Ümraniyespor 14 puanda kalarak son sıradan kurtulamadı. Karşılaşma da ekrana Ferdi Özbeğen’nin ölüm yıl dönümü dolayısıyla görüntüsü geldi. Ferdi Özbeğen şarkısı ile alkışlarla sanatçı anıldı

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.