Üç PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi

Üç PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi
Yayınlama: 11.03.2024
A+
A-

Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 3 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, gelişmeyi “Teröristleri hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirmeye devam edeceğiz!” ifadeleriyle duyurdu.


Mehmetçik, Suriye’nin kuzeyinde bulunan Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/ YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi. Milli Savunma Bakanlığı’nın açıkladığı gelişmede bölgede teröristlerin “Huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı hazırlığı” yaptıkları belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki gelişmeyi şu ifadelerle duyurdu: “Kahraman komandolarımız, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı hazırlığı yapan 3 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. Teröristleri hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirmeye devam edeceğiz!”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.