Teknofest yarışması için son başvuru 20 Ocak

Teknofest yarışması için son başvuru 20 Ocak
Yayınlama: 14.01.2024
A+
A-

Teknofest 2024 teknoloji yarışmaları için son başvuru tarihi 20.02.2024

İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü açıklama yayınladı. Açıklama şöyle, “Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST; teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yaparak toplumda teknolojiye olan ilgiyi artırmayı ve Türkiye’nin teknoloji üreten ve geliştiren bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir.

Uluslararası düzenlenen bu festivalde havacılık gösterileri diğer ülkelerden gösteri takımlarının katılımına açıktır. Etkinlikler, birçok yabancı misyon temsilcileri ve heyetler tarafından ziyaret edilmektedir. Bu platform, ülkemiz ile diğer ülkeler arasında savunma, havacılık ve uzay sanayilerinde iş birliklerinin tesis edilebilmesine imkân sunmaktadır.

2024 yılı içerisinde, Adana İlinde gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, her yıl daha fazla yarışma kategorisinin eklenerek düzenlendiği büyük ödüllü teknoloji yarışmaları ile farkındalık oluşturmaya devam etmektedir. Teknofest 2024 teknoloji yarışmaları için son başvuru tarihi 20.02.2024’tür.

Tüm kamuoyuna ve vatandaşlarımıza duyurulur.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.