Şahinbey Belediye Ampute Futbol Takımı Şampiyonlar Ligi Kupasını aldı

Şahinbey Belediye Ampute Futbol Takımı Şampiyonlar Ligi Kupasını aldı
Yayınlama: 15.11.2023
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, İspanya’da düzenlenen Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi’nde, Polonya’nın Wisla Krakow ekibini finalde yenerek Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kazanan Şahinbey Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nü yayımladığı mesajla tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, İspanya’da düzenlenen Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi’nde, Polonya’nın Wisla Krakow ekibini finalde mağlup ederek Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kazanan Şahinbey Belediyesi Gençlik Spor Kulübü için tebrik mesajı yayımladı. 

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

“İspanya’da düzenlenen Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi’nde, Polonya’nın Wisla Krakow ekibini finalde mağlup ederek Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kazanan Şahinbey Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nü kutluyorum. Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi kupasını kazanarak ülkemize ikinci kez bu gururu yaşatan Şahinbey Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün başarısında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kazanılan bu kupa, inanıyorum ki hem kulüplerimizin hem de Milli Takımımızın daha nice başarılarına öncülük edecektir.”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.