Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen’e son görev

Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen’e son görev
Yayınlama: 05.05.2024
A+
A-

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Bakan Yardımcısı Bilal Durdalı ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral İrfan Özsert ile Pençe operasyonu bölgesinde şehit olan kahraman silah arkadaşımız Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen’in cenaze törenine katıldı.

Cenaze namazı Ankara’da Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde ikindi namazından sonra kılınan Şehidimiz Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen’in cenazesi, askerî bando eşliğinde top arabasıyla taşınarak Cebeci Şehitliğinde toprağa verildi. Kahraman şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.