Nasreddin Hoca Erenköy Kreşinde 23 Nisan coşkusu

Nasreddin Hoca Erenköy Kreşinde 23 Nisan coşkusu
Yayınlama: 18.04.2024
A+
A-

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Nasreddin Hoca Erenköy Kreş ve Gündüz Bakımevinde coşkuyla kutlandı.

Kepez’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı. Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Erenköy Kreş ve Gündüz Bakımevi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı birbirinden özel etkinliklerle kutlandı.

Kreş öğrencileri tarafından hazırlanan çok özel kareografi gösteriler yanında Bunny Party ile öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. Köpük Balon Şov gösterisi çocukları büyüledi.

Kreş öğrencileri ayrıca Bilim Şov ile Işık Oyun Atölyesi Harry Poter Atölyesi deneyler, boyama, çalışması gerçekleştirdi.

Kırmızı beyaz renkteki ay yıldızlı kostümleriyle ilgi odağı olan çocuklar, renkli etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu doyasıya yaşadı.

Erenköy Kreş Öğrencileri ve Öğretmenleri 23 Nisan Pastasını hep birlikte keserek bu güzel anı kutladı

Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümüne özel dolu dolu bir kutlama programı hazırladı. 23 Nisan Salı günü, belediyenin düzenlediği etkinliklerle ilçedeki çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.