Kuzey-Güney karşılaşmasında Antalyaspor puansız döndü

Kuzey-Güney karşılaşmasında Antalyaspor puansız döndü
Yayınlama: 14.04.2024
Düzenleme: 14.04.2024 18:47
A+
A-

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 32. hafta mücadelesinde evinde Antalyaspor’u 3-0 mağlup etti

İlhan Palut’un öğrencilerine galibiyeti getiren golleri 33 ve 60. dakikalarda Altin Zeqiri, 82’de ise Adolfo Gaich kaydetti. Karadeniz ekibi bu galibiyetle birlikte puanını 48’e yükselterek dördüncü sıradaki Beşiktaş’ı yakaladı. Antalyaspor ise 42 puanda kaldı.


Trendyol Süper Lig’in 32. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor, Antalyaspor’u konuk etti. Bu sezon Avrupa kupalarına katılmak için uğraş veren mavi-yeşilli takım, Sergen Yalçın’ın ekibi karşısında hata yapmadı ve 3 puana uzandı.

Çaykur Rizespor’un kritik galibiyetinde Zeqiri faktörü önemli rol oynadı. Kosovalı kanat oyuncusu, 33. dakikada takımı 1-0 öne geçirdi ve Rize’de ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci devrede 60. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Zeqiri, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.2-0

2-0’dan sonra daha da öz güvenli oynayan Çaykur Rizespor, 82. dakikada Adolfo Gaich’in golüyle farkı üçe çıkardı. Kalan kısa sürede başka gol olmadı ve Karadeniz ekibi, evinde Antalyaspor’u 3-0 mağlup ederek Avrupa kupaları hedefine emin adımlarla yürümeye devam etti.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.