Hentbol de süper kupa Beşiktaş’ın

Hentbol de süper kupa Beşiktaş’ın
Yayınlama: 27.09.2023
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, İstanbul’da düzenlenen Hentbol Erkekler Süper Kupa maçında Beykoz Belediyespor’u yenerek kupanın sahibi olan Beşiktaş Safi Çimento için tebrik mesajı yayımladı.  

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, İstanbul’da düzenlenen Hentbol Erkekler Süper Kupa maçında Beykoz Belediyespor’u yenerek kupanın sahibi olan Beşiktaş Safi Çimento’yu yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi; “Beşiktaş Safi Çimento ile Beykoz Belediyespor arasında İstanbul Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde oynanan Hentbol Erkekler Süper Kupa maçında rakibini yenerek kupanın sahibi olan Beşiktaş Safi Çimento’yu kutluyorum. Beykoz Belediyespor’u da Süper Kupa’daki mücadelesinden dolayı tebrik ediyor, her iki kulübümüze yeni sezonda başarılar diliyorum.”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.