Filmin setinde yangın çıktı, Zeki adı verilen Öküz telef oldu

Filmin setinde yangın çıktı, Zeki adı verilen Öküz telef oldu
Yayınlama: 13.09.2023
A+
A-

Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş ve Sadi Celil Cengiz gibi ünlü isimlerin başrolü oynadığı Efsane filminin Çorum’daki setinde yangın çıktı.

Yangında bir öküz telef olurken yapım şirketinden de açıklama geldi. Sette yapılan açıklamada, yangının çevreye yayılmadan söndürüldüğü ancak filmde rol alan öküz Zeki’nin kaybedildiği belirtildi. Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş ve Sadi Celil Cengiz gibi ünlü isimlerin başrolü oynadığı Efsane filminin Çorum’daki setinde yangın çıktı. Yangında bir öküz telef olurken yapım şirketinden de açıklama geldi.”

Filmin yapım ekibinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Dün öğleden sonra Kargı ilçesi Karaköy Mahallesi’ndeki, itfaiye gözetiminde yapılan Efsane filminin çiftlik sahnesini çektikten sonra itfaiye yetkililerinin soğutma çalışmalarını tamamlaması ve güvenliği teyit etmesi neticesinde setimize son verdik. Gecenin ilerleyen saatlerinde üzücü bir haber aldık. İtfaiyeden edindiğimi bilgiye göre, bir anda sabaha karşı çıkan yangın çevreye yayılmadan ve büyümeden önce söndürülmüş. Haberi alır almaz vardığımız setimizde üzücü manzara ile karşılaştık. Bizi derinden üzen tek olay ise filmimizde rolü olan hepimizin canı kadar sevdiği öküzümüz Zeki’yi bu talihsiz olay sonrası kaybetmemiz oldu. İçimizdeki hüznü, acıyı ve kederi tarif edecek kelime bulamıyoruz.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.