Fenerbahçe ye verilen ceza açıklandı

Fenerbahçe ye verilen ceza açıklandı
Yayınlama: 11.04.2024
Düzenleme: 11.04.2024 19:24
A+
A-

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe’nin Galatasaray ile oynadığı maçta sahadan çekilmesi nedeniyle aldığı kararı resmen açıkladı

Karara göre Fenerbahçe, maçı 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve 4 milyon TL para cezasıyla cezalandırıldı.

Yapılan açıklamada, “GS A.Ş.’nin, 07.04.2024 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. Turkcell Süper Kupa müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112.000.-TL maddi ceza ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada GS A.Ş.’nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 100.000-TL para cezası ile cezalandırılmasına ,2- FENERBAHÇE A.Ş.’nin, Turkcell Süper Kupa müsabakasında, başlamış müsabakanın terk edilmesinden dolayı Futbol Müsabaka Talimatı’nın 24/1-a ve 23/4. maddeleri uyarınca (3-0) hükmen yenik sayılmasına ve (FDT’nin 24/1-a maddesi uyarınca TFF tarafından takdir edilecek tazminat dışında) FDT’nin 35/1. Maddesi uyarınca 4 MİLYON TL para cezası ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.