Fenerbahçe alacağı ceza ne olacak ?

Fenerbahçe alacağı ceza ne olacak ?
Yayınlama: 08.04.2024
A+
A-

2023 Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe’nin karşı karşıya geldiği maçın 2. dakikasında sahadan çekildi. Peki bundan sonra ne olacak, Fenerbahçe ceza alır mı?


Trendyol Süper Lig’in şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nın kazananı Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa final maçında karşı karşıya geldi. Mücadelenin 3. dakikasında sarı-lacivertliler sahadan çekildi. Maçın hakemi Volkan Bayarslan, bir müddet bekledikten sonra maçı tatil etti. Peki bundan sonra ne olacak?

TFF Disiplin Kuruları, Fenerbahçe’yi büyük ihtimalle hükmen mağlubiyet cezasıyla cezalandıracak. Ardından Disiplin Kurulu’nun kararı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından onaylanacak. Tüm bu süreçlerin yaklaşık 1 haftalık süreç içerisinde tamamlanması bekleniyor.


Muhtemel ceza oranları
-Bir sonraki sezon şampiyon olsa daha Süper Kupa’da yer almayabilir.
-Süper Kupa’nın organizasyonu için yapılan masraflar ve organizasyonun iptali nedeniyle TFF’nin karşılaşacağı her türlü zararı tazmin etmekle yükümlü olabilir.
-Talimatlara aykırı hareket uyarınca para cezaları ve hak mahrumiyeti cezaları verilebilir.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.