Emekli’ye 5 Bin TL ikramiye ödemeleri başladı

Emekli’ye 5 Bin TL ikramiye ödemeleri başladı
Yayınlama: 10.11.2023
Düzenleme: 10.11.2023 17:30
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu Çalışmayan emeklilere 5 bin lira tutarındaki tek seferlik ikramiye ödemeleri, 11 kasım itibarıyla hesaplara yatıyor

SGK ödemeleri 11-12-13 Kasım’da, Bağkur 14 Kasım’da yapılacak.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan alınan bilgiye göre, gelir veya aylık alan çalışmayan emeklilere 5 bin lira tutarında, dul ve yetimlere de bu tutarın aylıktaki hisseye göre yapılmasına başlanacak.

İŞTE TARİHLER

Bu ödeme; SSK kapsamında aylık alanlardan aylık ödeme günü 17,18, 19 olanlar için 11 Kasım, 20, 21, 22 olanlara 12 Kasım, 23, 24, 25, 26 olanlara 13 Kasım, Bağkur ve Emekli Sandığı kapsamında aylık alanlara ise 14 Kasım’da yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ” Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları çok iyi biliyorum. Bunun için bakanlarımıza yeni hazırlıklar yapması konusunda gerekli talimatları vermiştim. Emeklilerimizi rahatlatacak yeni bir karar aldık. Emeklilerimize bir seferliğine mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapmayı kararlaştırdık. Kasım ayının ilk yarısından itibaren emeklilerimizin hesaplarına yatırılacak” açıklaması yapmıştı

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.