Ela Excellence Resort Belek’e ‘Üstün Hizmet Kalitesi’ ödülü

Ela Excellence Resort Belek’e ‘Üstün Hizmet Kalitesi’ ödülü
Yayınlama: 16.04.2024
A+
A-

Jet2holidays ‘Üstün Hizmet Kalitesi’ ödülünün 2023 yılı kazananı Ela Excellence Resort Belek oldu

İngiltere’nin önde gelen turizm operatörlerinden Jet2holidays tarafından her yıl verilen ‘Üstün Hizmet Kalitesi’ ödülünün 2023 yılı kazananı Ela Excellence Resort Belek oldu.

Seçkin standartları ve mükemmeliyete olan bağlılığı ile tanınan Jet2holidays, düzenli olarak gerçekleştirdiği ve çeşitli kategorilerden oluşan ödüllerini bu yılki sahipleriyle buluşturdu. Ela Excellence Resort Belek, 2023 yılında göstermiş olduğu üstün hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti sayesinde üstün hizmet kalitesi ödülünü almaya hak kazanarak, çeşitli ülkelerde yapılan anketlerin istatistiksel verileri sonucunda Jet2holidays tarafından belirlenen hizmet kalitesi kategorisinde ‘Kalite Ödülü’ alarak hizmet standartlarında farkını ortaya koydu.

Jet2holidays ödüllerindeki başarılarından memnun olduğunu belirten Ela Excellence Resort Belek Turizm Koordinatörü Korhan Alşan açıklamasında; “Önde gelen turizm operatörlerinden biri olan Jet2holidays tarafından bu değerli ödüle layık görüldüğümüz için çok mutluyuz. Müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitemizi her zaman en üst seviyede tutarak misafirlerimize unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. 2022 yılında yeni konsepti ve tasarımlarıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim vadeden Ela Excellence Resort Belek olarak, eşsiz müşteri deneyimi ilkemiz ve kusursuz hizmet anlayışımızın böyle değerli bir ödülle taçlandırılması bizleri gururlandırdı. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrası için de her zaman misafirlerimizin beklentilerini aşan üstün hizmetlerimizle tatillerini unutulmaz anılara dönüştürmeye devam edeceğiz” dedi.

Ela Excellence Resort Belek Hakkında: Türk Turizm sektörüne 15 yılı aşkın süredir hizmet eden Ela Excellence Resort Belek, Özak Global bünyesinde yer almaktadır.

Temelleri 1985 yılına dayanan Özak Global; turizm, inşaat, gayrimenkul yatırım ortaklığı ve tesis yönetimi gibi farklı sektörlerde varlık göstermektedir. Gücünü Özak Ailesi’nden alan Özak Global, 40 yılı aşkın tecrübesi ile faaliyet gösterdiği her sektörde, sahip olduğu çatı değerlerinin yanı sıra; nitelikli insan kaynağı, sağlam finansman yapısı, öngörü ve analiz yeteneği, strateji geliştirme becerisi ve inovasyona olan inancı ile Türkiye ekonomisinin itici güçlerinden biridir.

Türkiye’nin eşsiz turizm potansiyeli içinde hizmet sektöründeki deneyimi ve vizyonuyla Özak Global, 2007 yılında Ela Excellence Resort Belek ile turizm sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana kişiye özel tatil anlayışı ve uluslararası standartlardaki kalitesiyle hizmet vermeye devam eden Ela Excellence Resort Belek, Türkiye’de nitelikli çocuk ve aile konseptine sahip öncü otellerdendir.

Özak Global, kurumsal kültürünü ve kalite anlayışını turizm sektörüne taşıyarak Bodrum, Kemer ve Didim’de yenilikçi fikirler ve imza projelerle yeni tatil konseptlerini hayata geçirmeye devam etmeyi planlamaktadır.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.