DGS Hakkında Her Şey Seminerleri Düzenledi

DGS Hakkında Her Şey Seminerleri Düzenledi
Yayınlama: 05.01.2024
A+
A-

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü tarafından “DGS Hakkında Her Şey” konulu seminer düzenlendi.

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile lisans eğitimini tamamlamak isteyen öğrencilere destek olmak ve bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirilen seminerler MAKÜ’nün tüm meslek yüksekokullarında düzenlendi.

Gölhisar MYO, Gölhisar Sağlık Hizmetleri MYO, Altınyayla Mehmet Tuğrul Güvenlik Hizmetleri MYO, Teknik Bilimler MYO, Burdur Sağlık Hizmetleri MYO, Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık MYO,  Sosyal Bilimler MYO, Çavdır MYO, Tefenni MYO, Yeşilova İsmail Akın Turizm MYO, Bucak Hikmet Tolunay MYO, Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler MYO ve Ağlasun MYO’da gerçekleştirilen seminerde Öğr. Gör. Fatih Gündoğdu tarafından “DGS nedir?, Konu Kapsamları Nelerdir?, DGS Puanı Nasıl Hesaplanır?, Geçiş Yapılabilecek Bölümler, Tercih İşlemleri, DGS başarı hikayeleri” konuları hakkında sunum gerçekleştirildi.

Öğrencilerden gelen soruların cevaplanması ile devam eden seminerler, MYOK Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet Uyumaz ve Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Gökhan Turan tarafından Öğr. Gör. Fatih Gündoğdu’ya Teşekkür Plaketi ve Teşekkür Belgesi takdim edilmesi ile son buldu.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.