Çocuk Hakları ve Refahı Sempozyumu

Çocuk Hakları ve Refahı Sempozyumu
Yayınlama: 24.04.2024
A+
A-

5-26 Nisan 2024 tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonunda Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Antalya Şubesinin Akdeniz Üniversitesi ile ortak organizasyonu ve 40’ı aşkın Antalya STK’ları ve meslek kuruluşlarının destekleriyle Çocuk Hakları ve Refahı Sempozyumu gerçekleştirilecek

İki günlük toplantıda çocuk hakları, çocuk yoksulluğu, çocuk işçiliği, suça sürüklenen çocuklar, çocukların eğitim sorunları, çocuklara yönelik ihmal , istismar ve şiddet, madde bağımlılığı, intihar eğilimleri, akran zorbalığı, yetersiz ve kötü beslenme, obezite sorunları dahil olmak üzere pek çok kritik meseleyi kapsayan 35 sözlü bildiri, 11 poster bildiri sunulacak.

Açılış Konferansını Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Bilgin Tiryakioğlu sunacaktır . Sempozyumun 26 Nisan 2024 günü yapılacak Kapanış Oturumunda Sempozyum Sonuç Bildirgesi kamuoyu ve Basın ile paylaşılacak.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.