CHP Manavgat Adayı Antik Side Esnafını Ziyaret Etti

CHP Manavgat Adayı Antik Side Esnafını Ziyaret Etti
Yayınlama: 14.03.2024
Düzenleme: 14.03.2024 13:40
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turistin akın ettiği dünyaca ünlü Antik Side’de esnafları ziyaret etti

Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara’nın Antik Side ziyaretine eşi Hacer Ceyhan Kara, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, CHP Antalya Milletvekilleri Aliye Coşar ve Sururi Çorabatır ile belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti. Esnaflar, Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara’yı büyük bir samimiyetle karşılayarak 15 yıldan beridir “Halkçı Belediyecilik” anlayışıyla yönetilen Manavgat Belediyesi’nin Antik Side’de tarihi dönüşüme imza attığını söyledi. Side’nin turizmle ve tarihle yeniden bütünleştiğini belirten esnaflar, Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara’ya tam destek vereceklerini de belirtti.

Side’nin dünya markası olma yolunda hızla ilerlediğini belirten CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, göreve gelmeleri durumunda turizm ve ekonomiyle ilgili vizyon projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, “Her yıl milyonlarca yerli ve yabancı misafiri ağırlayan Antik Side’de ki esnaflarımızı ziyaret ederek yeni turizm sezonu öncesinde hayırlı işler dilemek istedik.

Şükrü başkanımızın Antik Side’de başlattığı tarihi dönüşümle birlikte Side tekrardan kendi kimliğini buldu. Side’nin dünya markası olma yolundaki hedefine bizler de katkı sağlayacağız ve destek olacağız. Turizmi 12 aya çıkarmak için gerekli çalışmaları yapacağız ve sektördeki kalifiye eleman sorununu ortadan kaldıracağız. Sektör temsilcileri ve esnaflarımızı belirli periyotlarla bir araya getirerek ekonomi çalıştayı düzenleyeceğiz. Bizleri büyük bir samimiyetle karşılayan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. 1 Nisan’dan itibaren Manavgat halkının emrinde olacağız” dedi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.