Başkan Mesut Kocagöz için yapılan ikinci itiraz da red edildi

Başkan Mesut Kocagöz için yapılan ikinci itiraz da red edildi
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

Antalya’da teleferik kazası sebebiyle tutuklu bulunan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’un avukatları tarafından tutukluğuna ilişkin yapılan ikinci itiraz da reddedildi.

Antalya’da 12 Nisan’da 1 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin de yaralandığı teleferik kazası nedeniyle 4 şüpheli ile birlikte tutuklu bulunan eski ANET Genel Müdürü ve Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz için hazırlanan iddianamenin ardından bugün tutukluğuna ilişkin yapılan ikinci itiraz da reddedildi.

İddianamenin ardından harekete geçen Mesut Kocagöz’ün avukatları tarafından yapılan itiraz, görüşüldü. 3 saat suren görüşmenin ardından Döşemealtı L Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Kocagöz’ün avukatlarının tutukluluğa yaptığı ikinci itiraz da mahkeme tarafından reddedildi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.