Bakan, Komando Tugay Komutanlığında

Bakan, Komando Tugay Komutanlığında
Yayınlama: 21.04.2023
A+
A-

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Hatay’daki 8’inci Komando Tugay Komutanlığında Mehmetçik ile bir araya geldi.

Bayram sabahında komandolarla karavanadan kahvaltı yapan Bakan Akar, daha sonra beraberindeki TSK Komuta Kademesi ile toplantı yaptı. Irak ve Suriye’nin kuzeyindekilerle, sınır hattında görevli birliklerin komutanlarının da katıldığı video telekonferans toplantısında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da telefondan personele hitap etti.

Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek sözlerine başlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan, “Gerek sınır boylarında, ötesinde gerekse içeride verdiğiniz mücadeleleri sürekli hayırla yâd ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza, gazilerimize şifalar diliyorum. Nice bayramlar ve inşallah başarılarla dolu bir gelecek temennisiyle dua ediyorum. Sizleri de saygı, sevgiyle selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.