ANFAŞ da uluslararası fuar

ANFAŞ da uluslararası fuar
Yayınlama: 26.01.2024
A+
A-

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu

Açıklama şöyle, “2024 yılının tüm ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileyerek, sizleri sıkmamak adına çok kısa konuşmama başlamak istiyorum. Bildiğiniz üzere, Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. olarak 06-09 Şubat 2024 tarihlerinde, Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 30. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nı düzenleyeceğiz.

Bu yıl ki fuarda partnerimiz, Anadolu Aşçılar Federasyonu olacak. Her fuarımızda olduğu gibi Gıda ve İçecek Dünyasını bir araya getirirken, ülke ekonomisine de katkı sağlıyoruz. ANFAŞ olarak, yurt içinden ve yurt dışından gelecek ziyaretçilerimiz ile katılımcılarımızı, gıda ve içecek sektöründe bir amacın etrafında buluşturacağız. Fuarımız, sektör profesyonellerini bir araya getirirken, tüm paydaşlarımıza yeni sezon öncesi hazırlıklarını tamamlama fırsatı da sunacağız. Katılımcı firmalarımıza yeni ihracat kapılarını açacağız.

Hedeflerimiz var. Ve biz ANFAŞ olarak her türlü zorluklara rağmen hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Fuara, 200’ün üstünde firma, 1000’in üzerinde marka katılacak. Şuan 13 bin metrekare yer satışı yaptık. Hedefimiz bu rakamı 14 bin metrekareye çıkarmak. 

Fuarımıza gelecek olan 300’ün üzerindeki katılımcıyı, yurt içinden 70 il, yurt dışından ise 50’in üzerinde ülkeden gelecek 50.000’in üzerinde profesyonel ziyaretçiyle bir araya getirmeyi planlıyoruz.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.