Adalet Nöbeti devam ediyor

Adalet Nöbeti devam ediyor
Yayınlama: 15.04.2024
A+
A-

‘Başkanımız çıkana kadar buradayız’

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün hukuksuz ve siyasi bir kararla tutuklanmasına tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partililer, Antalya L Tipi Ceza İnfaz Kurumu önünde başlatılan adalet nöbeti sürüyor. Adalet nöbeti tutan CHP’liler adına bir açıklama yapan Bülent Yurdakul, “Başkanımız çıkana kadar burada bekleyeceğiz” dedi.

Antalya, Mesut Kocagöz’ün haksız yere tutuklanmasının ardından tek yürek olurken, il başkanlığı önündeki açıklamanın ardından Kepez Belediye Başkanı CHP’li Mesut Kocagöz’ün tutuklu bulunduğu Antalya L Tipi Cezaevi önüne gitti. CHP’li heyet, Kocagöz ile görüşmek için cezaevi yönetimine talepte bulunurken, bir grup da cezaevi girişinde bekledi. Kalabalık adına açıklama yapan Bülent Yurdakul, adalet için beklemeye geldiklerini ve adalet nöbeti tutacaklarını söyledi.

Mesut Kocagöz’ün tahliye edileceği güne kadar bekleyeceklerini ifade eden Yurdakul, “Başkanımız haksız yere tutuklanmış ve bu cezaevine getirilmiştir. Bugünden itibaren başkanımızı sevenler olarak, gençlik kollarımızla birlikte burada adalet nöbeti tutacağız. Başkanımız çıkana kadar burada bekleyeceğiz” dedi. Adalet nöbeti için cezaevinin önüne çadırlar kuran CHP’liler, Kocagöz’ün tahliyesini bekliyorlar.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.