Filenin sultanları Tayland’ı 3-0 yendi

Filenin sultanları Tayland’ı 3-0 yendi
Yayınlama: 30.06.2023
Düzenleme: 30.06.2023 14:34
A+
A-

Filenin Sultanları, Tayland’ı 3-0 yenerek üçüncü sıraya yükseldi

Voleybol Kadınlar Milletler Ligi’nde A Milli Kadın Voleybol Takımı, Tayland’ı 3-0 mağlup ederek üçüncü sıraya yükseldi. Set vermeden kazanılan maçta Türkiye, net bir galibiyet elde etti.

Voleybol Kadınlar Milletler Ligi’nde heyecan, Tayland – Hollanda karşılaşmasıyla devam etti. Filenin sultanarı Tayland’ı 3-0 gibi net bir skorla yenerek Milletler Ligi’nde üçüncü sıraya yükseldi.

SET VERMEDİLER

Tayland’da düzenlenen FIVB Milletler Ligi’ndeki üçüncü haftasının ikinci maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı, ev sahibi Tayland’ı set vermeden 3-0 mağlup etti.

Set vermediler! Filenin Sultanları, Tayland'ı rahat geçti

ÜÇÜNCÜLÜĞE YÜKSELDİK

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi’nin üçüncü ayağında Bankokk’ta oynadığı ilk maçında japonya’ya 3-2 mağlup oldu. Filenin Sultanları, Milletler Ligi’nin üçüncü hafta ikinci müsabakasını ev sahibi Tayland karşısında ise net bir galibiyet alarak Milletler Ligi’nde üçüncü sıraya yükseldi.

Setler;

  • İlk set: 25-15 (Türkiye)
  • İkinci set: 25-15 (Türkiye)
  • Üçüncü set: 25-20 (Türkiye)

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.