Efem Akdeniz Derneği’nden başarılı proje

Efem Akdeniz Derneği’nden başarılı proje
Yayınlama: 14.11.2022
Düzenleme: 14.11.2022 20:34
A+
A-

Erasmusplus KA204FLOW projesi, yetişkin eğitiminde farklı öğretim teknikleri ile iyi örneklerin paylaşılması için 10-14 Ekim Romanya’nın Oradea şehrinde,7-9 Kasımda Çekya Jablonec şehrinde devam etti.

Her kurum kendi öğretim tekniklerinde ki yeni uygulamaları sunarken Efem Akdeniz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Türk Halk oyunları ve halk müziğinden örneklerle katılımcı ülke olan Romanya, Hırvatistan, İspanya, Slovenya, Çekya Türk kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu.

Dernek Başkanı Rahmi Turan AB Projeleri ile Avrupa’nın bir çok ülkesinden katılımcıları ağırladıklarını bu kez yepyeni bir proje ile Romanya’nın Oradea şehrinde bulunduklarını belirtti. Başkan Rahmi Turan, “Türk Kültür ve Halk Oyunlarımız, sazımız sözümüzü Dünya’nın evrensel dili olan müzik ve ezgilerimizle katılımcı ülkelere sunduk. Çok başarılı bir organizasyon oldu. Bu projeler ile adeta derneğimiz gönüllü elçi gibi çalışmakta” diye konuştu. Projede Dernek üyesi 3 kişi Katıldı. Başkann Solmaz yanında, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakltesi Yüksek Lisans öğrencisi Türk müziği eşliğinde bale yaptı, diğer üye ise Akdeniz Üniversitesi Devlet konservatuvarında öğretim görevlisi

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.