Antalya’da sel felaketi!

Antalya’da sel felaketi!
Yayınlama: 12.12.2022
Düzenleme: 24.03.2023 21:02
A+
A-

Kumluca ve Finike sular altında kaldı, okullar tatil edildi

Antalya’da akşam saatlerinde etkisini artıran yağmur, Kumluca ve Finike ilçelerinde sele dönüştü. Derelerin taşmasıyla sokaklar göle dönerken, park halindeki otomobiller sel sularıyla sürüklendi.

Taşan dereler nedeniyle Kumluca ve Finike ilçeleri felaketi yaşadı. Sel suları ile park halindeki otomobiller sürüklenirken, her iki ilçede çok sayıda ev ve iş yerinin zemin ve bodrum katlarını su bastı.


Antalya’nın Kumluca ilçesinde akşam saatlerinden itibaren devam eden sağanak ve fırtına, gece yarısından sonra etkisini artırdı. . Örtü altı üretim merkezi olan Kumluca’da yüzlerce sera sular altında kaldı. Çok sayıda binanın birinci katı ve müstakil evler sular altında kaldı.Ekipler, mahsur kalanlara yardımcı olmak için büyük çaba sarfederken, şu ana kadan herhangi bir can kaybı ya da yaralanma ihbarının gelmediği öğrenildi.


Kumluca Kaymakamı ve Finike Kaymakam Vekili sel sebebiyle Kumluca ve Finike’de ilk ve orta dereceli okullara 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.