Vatan Sevgisi Engel Tanımadı

Vatan Sevgisi Engel Tanımadı
Yayınlama: 15.05.2025
A+
A-

Engelliler Haftası kapsamında, Antalya 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı tarafından Temsili Askerlik ve Yemin Töreni düzenlendi. Törene katılan Antalya Valisi Hulusi Şahin, askerlik gururunu yaşayan 52 özel bireyin coşkusuna ortak oldu

Engelliler Haftası kapsamında, Antalya 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı’nda düzenlenen Temsili Askerlik ve Yemin Töreni’nde 52 özel birey, bir günlük temsili askerlik görevini yerine getirerek yemin etti. Törene, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, Antalya Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanı Tuğamiral Gürkan Erken, İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, 3. Piyade Eğitim Tugayı Komutanı Piyade Albay Hüseyin Yılmaz, özel bireyler ve aileleri katıldı.

Özel Bireylerimiz Gurur ve Coşkuyla Yemin Etti
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, yaş kütüğüne plaket çakılması ve Bayrak şiirinin okunmasıyla devam etti. Ardından silah ve bayrak üzerine el basarak yemin eden özel bireyler, büyük bir coşku ve gururla askerlik görevlerini tamamladı.

Yemin töreninin ardından Vali Hulusi Şahin, özel bireylere temsili terhis belgelerini ve hediyelerini takdim etti.

Program, 3. Piyade Eğitim Tugayı Komutanı Piyade Albay Hüseyin Yılmaz’ın konuşması ve tören geçişi ile sona erdi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.