REKLAM
REKLAM

Side Antik Kenti Gün Batımı

Side Antik Kenti Gün Batımı
https://www.netgazete.com.tr/wp-content/uploads/2024/02/Hakan-Tutuncu-4.jpeg
Yayınlama: 11.08.2023
A+
A-

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki Side Antik Kenti, gün batımı sırasında güneşin son ışıklarıyla kızıl renklere bürünerek Akdeniz’e yansıyor.

Tarihi, denizi ve otelleriyle dikkat çeken Side, gün batımıyla da ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Apollon Tapınağı’nın da içinde bulunduğu tapınaklar bölgesi, gün batımının renklerine bürünerek görsel bir şölen sunuyor. Vatandaşlar ise bu muhteşem manzarayı fotoğraflayarak ve hatıra fotoğrafı çektirerek ölümsüzleştiriyor.

Tarihi, denizi ve otelleri ile yerli ve yabancı ziyaretçilerin dikkatini çeken Side, gün batımıyla da ilgi görüyor. Gün batımı sırasında güneşin son ışıklarıyla kızıl rengini alan gökyüzünün Akdeniz’e yansıması hayranlık uyandırıyor. Kimi vatandaşlar gün batımını fotoğraflarken, kimileri de manzara karşısında hatıra fotoğrafı çektiriyor

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.