Mesut Kocagöz oyunu torunu ve eşiyle birlikte kullandı


CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, eşi, kızı ve torunlarıyla birlikte Duacı Mahallesi Eczacılar İlkokulu’nda oyunu kullandı. Kocagöz, “Yerel seçimler Antalya’mıza ve Kepez’imize hayırlı olsun” dedi.

CHP Kepez Belediye Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, eşi, kızı ve torunlarıyla birlikte oyunu Duacı Mahallesi Eczacılar İlkokulu-Ortaokulu 2160 No’lu sandıkta kullandı.

Eşi Ayperi, kızı Cansın Küçük, torunları Han ve İnci ile sandık başına giden Mesut Kocagöz, vatandaşların sevgi seli ile karşılandı.

Kocagöz, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, “İlçemiz, Antalya’mız ve ülkemize hayır olsun” dedi. Kocagöz, oyunu kullandıktan sonra vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum