Kemer orman yangını kanyona sıkıştırıldı

Kemer orman yangını kanyona sıkıştırıldı
Yayınlama: 26.07.2023
Düzenleme: 26.07.2023 10:26
A+
A-

Kemer’de orman yangını 40’nıcı saatinde devam ediyor!

Antalya’nın Kemer ilçesindeki orman yangını, 40’ncı saatinde de devam ediyor. Gece görüşlü helikopterlerin çalıştığı bölgede havanın aydınlanmasıyla birlikte diğer helikopter ve uçaklar da çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Dar bir kanyona sıkıştırılan orman yangınında, gece görüşlü 5 helikopter sabaha kadar çalıştı. Havanın aydınlanmasıyla mücadele artarak devam ederken zorlu arazi koşulları karadan müdahale etmeyi zor kılıyor.
Karadan binin üzerinde personel, arazöz, iş makinelerinin yanı sıra, havadan helikopter ve uçaklar sık aralıklarla sorti düzenleyip denizden aldıkları suyu yangın bölgesine taşıyor.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, akşam saatlerinde Antalya’nın Kemer ilçesinde süren yangın hariç diğer bölgelerdeki tüm yangınların kontrol altına alındığı söylemişti.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.