“GÜRZ-29” Operasyonlarında 47 Şüpheli Yakalandı

“GÜRZ-29” Operasyonlarında 47 Şüpheli Yakalandı
Yayınlama: 12.12.2024
A+
A-

5 İlde DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik Düzenlenen “GÜRZ-29” Operasyonlarında 47 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; 5 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen “GÜRZ-29” operasyonlarında 47 şüpheli yakalandığını açıkladı.

Terör, insanlığın ortak düşmanıdır. Aziz milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliği için operasyonlarımız kesintisiz devam edecek! ” ifadelerinde bulunan Bakan Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrıca şu ifadelere yer verdi;

Ankara, İstanbul, Mardin, Samsun ve Sakarya Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı koordinasyonunda; İl Emniyet Müdürlükleri TEM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu DEAŞ terör örgütüne yönelik “GÜRZ-29” operasyonları düzenlendi.

Operasyonlar sonucu: Ruhsatsız tabancalar ile Çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.Operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizinle” ifadelerinde bulundu.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.