Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak”ın Süper Lig Mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak”ın Süper Lig Mesajı
Yayınlama: 14.08.2026
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Trendyol Süper Lig 2026-2027 Sezonu öncesinde açılış mesajı yayımladı.

Bakan Bak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“14 Ağustos Cuma günü başlayacak olan Trendyol Süper Lig 2026-2027 Sezonunun tüm kulüplerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. 

Müsabakaların sporun birleştirici ruhuna ve centilmenlik anlayışına uygun şekilde gerçekleştirilmesini arzu ediyoruz. Bu amaç doğrultusunda spor güvenliği konusunda ilgili bakanlıklar ve kurumlarımızla birlikte önlemlerimizi aldık. Temennimiz, futbolcusundan, teknik heyetine, yöneticisinden taraftarına kadar futbolun tüm paydaşlarının centilmence hareket etmesidir. Türk futbolunun marka değerinin yükselmesi için tüm paydaşların sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerekmektedir.  

Trendyol Süper Lig’de mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Avrupa Kupalarında ülkemizi temsil edecek olan kulüplerimiz var. Onlara da başarı temenni ediyorum.”

Bakan Bak’tan Süper Lig paylaşımı

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, Trendyol Süper Lig’de yeni sezonun açılışı dolayısıyla sosyal medya hesabından da paylaşımda bulundu.

Bakan Bak, paylaşımında, Azer Bülbül’ün seslendirdiği “Çoğu Gitti Azı Kaldı” şarkısı eşliğinde Süper Lig müsabakalarından görüntülerin bulunduğu videoya yer verdi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.