Emekli ikramiye ve maaşlar yatırılmaya başlandı

Emekli ikramiye ve maaşlar yatırılmaya başlandı
Yayınlama: 14.03.2026
A+
A-

Emeklilerin maaş ve ikramiyeleri hesaplara yatırılmaya başlandı. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin maaş ve ikramiye ödeme tarihleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İkramiyelerin bayram öncesinde yatırılacağını duyurmuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Emeklilerimize bir müjde vermek istiyorum. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini her yıl olduğu gibi yine bayram öncesinde hesaplara yatırıyoruz. Ayrıca emeklilerimizin maaş ödemelerini öne çekerek 14 Mart’tan itibaren ödemeye başlıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” demişti.

Emeklinin beklediği gün geldi. SSK (4A) kapsamında gelir, aylık ve ikramiye alan vatandaşlar için ödeme süreci başladı. Maaş ödeme günü her ayın 17-18-19 ve 20’si olan SSK emeklilerinin aylık ve ikramiyeleri hesaplarına aktarılıyor. Ödeme günü 21-22 ve 23’ü olan SSK emeklileri maaş ve ikramiyelerini 15 Mart’ta, ödeme günü 24-25 ve 26’sı olanlar ise 16 Mart tarihinde maaş ve ikramiyelerini alacak.

Bağ-Kur (4B) kapsamındaki emeklilerden ödeme günü 25 ve 26’sı olanlar maaş ve ikramiyelerini 17 Mart tarihinde alacak. Ödeme günü 27 ve 28’i olanlar ise 18 Mart tarihinde alacak. Emekli Sandığı bünyesinde aylık alanların Ramazan Bayramı ikramiyeleri ise tek seferde 19 Mart 2026 tarihinde banka hesaplarına yatırılacak.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.