19. Alimpınarı Yayla Şenliği coşkuyla gerçekleşti

19. Alimpınarı Yayla Şenliği coşkuyla gerçekleşti
Yayınlama: 30.07.2024
Düzenleme: 30.07.2024 08:04
A+
A-

19. Alimpınarı Yayla Şenliği’ne vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Etkinlikte Türk Halk Müziği sanatçıları Eren Özütemiz ve Hüseyin Keser sahne aldı. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “Çeyrek asırdır devam eden Alimpınarı Yayla Şenliği’ni yaparak, bu kültürü yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Konyaaltı Belediyesi’nin Karatepe Mahalle Muhtarlığı ile iş birliğinde düzenlediği “19. Alimpınarı Yayla Şenliği”ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Konyaaltı ilçesi Karatepe Mahallesi Alimpınarı Yaylası’nda yöresel kültürü ve geleneksel değerleri yaşatmak amacıyla bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilen şenliğe Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, Karatepe Muhtarı Ozan Keser ile çok sayıda vatandaş katıldı.

SEMAH DÖNDÜLER

İlk olarak Kar-Der Semah Ekibi üyelerinin deyişler eşliğinde semah döndüğü etkinlikte daha sonra sahneyi Türk Halk Müziği sanatçıları Eren Özütemiz ve Hüseyin Keser aldı. Şenliğe katılanlar türküler eşliğinde unutulmaz bir gece yaşadı.

ÇEYREK ASIRDIR SÜRÜYOR

Etkinlikte konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “Çeyrek asırdır devam eden Alimpınarı Yayla Şenliği’ni yaparak, yöresel kültürü ve geleneksel değerleri yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Konyaaltı Belediyesi olarak her zaman sizin yanınızda olacağız” dedi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.